HUMANITÆR SAMLING PÅ TANUM!

Frivilligsentralen holder nå til på Tanum gamle skole/gamle barnehage, og vi organiserer våre aktiviteter derfra

Pga Korona er kafeen i byen lagt ned, men leksehjelp/snakk norsk-kafe er nå i gang i Tollboden, i Norskskolens lokaler nærmest jernbanesporene. Der er vi hver tirsdag kl. 15-18:00. Velkommen innom!

På Tanum har vi åpnet våre lokaler for Røde Kors (lager for katastrofeutstyr, mm), Frelsesarmeens sykkelverksted «Pedalkraft», og Home Start-kontor.

I tillegg er prosjektet "I samme båt" tildelt kontorer og teltplass på gårdsplassen, der blir en gammel trebåt pusset opp. Dette er en del av Larviks tilbud til rusmisbrukere/tidligere rusmisbrukere.

"Ut i vår hage" er et aktivitetstilbud med fokus på folkehelse og forebygging blant eldre. På den gamle lekeplassen bak bygget forvandles nå sandkasser og grus til blomstrende bed, sitteplasser og spennende drivhus-aktiviteter.

Hjelperingen har også bruktbutikk her ute, på baksiden av barnehagen.

Dette betyr nye tider for Frivilligsentralen, med mulighet for aktiviteter og verksteder i alle de fine lokalene. Vi har både gymsal og masse uteplass – dvs et stort potensial for frivillig utfoldelse. Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om dette eller besøke oss – eller bli frivillig!

Vi planlegger diverse fellessamlinger med info om organisasjonene her, bl. a. åpne lørdager, når samfunnet endelig kan åpne opp for fullt en gang snart! I løpet av Frivillighetens år 2022 vil det bli offentliggjort flere slike lørdager. Følg med!

2024 © Larvik frivilligsentral