Velkommen til oss

Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Kan du bidra? Trenger du hjelp?

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du kan bidra som frivillig eller trenger hjelp. Når du har sendt inn info, tar vi kontakt så snart vi kan.

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Frivilligsentralen i Larvik har avsatt midler til drift av et fond for fritidsaktiviteter

Les mer

Hyggelig møteplass på Biblioteket fredager 12-14. Velkommen innom!

Les mer

Frivilligsentralen holder nå til på Tanum gamle skole/gamle barnehage, og vi organiserer våre aktiviteter derfra

Les mer

Kunne du tenke deg å bli kjent med et menneske som gir deg et nytt perspektiv på hverdagen din? Da er kanskje det å være frivillig innflytterguide noe du kan få mye glede av, ved å hjelpe en flyktning med å bli integrert inn i det norske samfunn.

Les mer

Leksehjelp for fremmedspråklige elever og snakk norsk-kafe for alle! Velkommen til Biblioteket i Nansetgata tirsdager 15-17:00

Les mer

Tanum Gjenbruk - Sentralen for mottak og videresalg av ting & tang! Deler av overskuddet går til vårt Fond for Fritid, hjelp til familier med vanskelig økonomi

Les mer

Larvik Frivilligsentral, i samarbeid med hjemmetjenesten og dagsentrene i kommunen, transporterer eldre til de forskjellige tilbudene i Larvik & omegn

Les mer

Syns du dagene er lange og at Coronatiden har tæret på aktivitetsnivå og det sosiale livet? Bli med i Hagegruppa vår!

Les mer

Om oss

Frivilligsentralen holder nå til på Tanum gamle skole/gamle barnehage, og vi organiserer våre aktiviteter derfra

Pga Korona er kafeen i byen lagt ned, men leksehjelp/snakk norsk-kafe vil komme i gang igjen til høsten i andre lokaler, i samarbeid med Biblioteket og Norskskolen.

På Tanum har vi åpnet våre lokaler for Røde Kors (lager for katastrofeutstyr, mm), Frelsesarmeens sykkelverksted «Pedalkraft», og Home Start-kontor.

Hjelperingen har også bruktbutikk her ute på baksiden av barnehagen.

Dette betyr nye tider for Frivilligsentralen, med mulighet for aktiviteter og verksteder i alle de fine lokalene. Vi har både gymsal og masse uteplass – dvs et stort potensial for frivillig utfoldelse. Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om dette eller besøke oss – eller bli frivillig!

Vi planlegger diverse fellessamlinger med info om organisasjonene her, bl. a. åpne lørdager, når samfunnet endelig kan åpne opp for fullt en gang snart!

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser
2024 © Larvik frivilligsentral